Bestyrelsesmøde

Øresund Strandpark

Sundby Parkvej, Etape 4

Bestyrelsesmøde den 11. december 2018, kl. 19.00, Bruno.

Deltager: Bruno, Keld, Kurt, Stine, Susanne

Referent: Susanne

Afkalkningsanlæg

Vi må konstatere at det eksisterende afkalkningsanlæg ikke virker mere, der installeres derfor et nyt anlæg.

Eftersyn opgang 11. Tidligere anmeldt vandskade

Orientering vedr. opgang 11 den tidligere vandskade. Der er foretage eftersyn af VVS og ingen kommentar.

Ekstra cykeloprydning

Sundby rengøring har foretaget en ekstra oprydning i cykelskurene efter ønske fra beboerne.

Maling af hegn i henhold til husorden

I henhold til husorden skal alle hegn og opsatte skurer være malet mahogni farvet på begge sidder. De skurer, der stadig ikke er malet, skal males til foråret 2019 i henhold til husorden.

Nedslidte hegn og låger

Hegn og låger, der er nedslidte, skal udskiftes til nyt eller fjernes, når frosten er væk i det nye år.

Maling af sokler

Vi fik desværre ikke som tidligere meddelt malet soklerne i sommers, da vi ikke kunne finde et malerfirma, der ønskede at løse opgaven. Vi har nu kontakt til en maler, der gerne vil male soklerne til foråret 2019. 

Parkering/parkeringskort

Der er stadig til tider behov for, at få reguleret de parkeret biler. Vi modtager nye parkeringskort i postkassen inden nytår. Parkeringskortet træder i kraft den 1. januar 2019.

Effekter i opgangene

Vi har modtaget henvendelser fra nye ejere med ønske ændring i husorden vedr. sko og andre effekter i opgangene. De føler, det er pinligt, at vores boliger sælges til meget høje priser med folks gamle ildelugtende udtrådte sko/støvler placeret til offentligt skue for os selv og vores gæster.

Opsat skilte

Der opsættes skilte med hundeluftning forbudt på de Grønne områder i Etape 4 og ved indgangen på begge sidder af Grønningen. Med skiltningen skulle det gerne være slut med problemet med hundeluftning foran folks haver, og de mange klager vi løbende modtager i bestyrelsen over hundeluftning på vores område.

Vedtægterne § 20

Bestyrelsen modtager løbende henvendelser der ligger inden for vedtægterne § 20 indvendig vedligeholdelse.Bestyrelsen kan ikke rådgive eller på anden måde være part i problemstillinger der hører under indvendig vedligeholdelse § 20 i Vedtægterne.Problemer i henhold til vedtægterne § 20 skal løses af ejeren selv og er ikke et ejerforeningsanliggende.

Udvendig isolering

Projektplan under udarbejdelse.

Skanska

Sagen vedr. kælderen og de matterede ruder er under forhandling mellem vores advokat Thomas Damsholt og Skanskas advokat.

Lys på ladcykel pladsen

Der opsættes lys svarende til lyset i cykelskurene ved ladcykel pladsen.